Testiranje u CI za matematiku

Poštovan(e)i,

u subotu, 2.10.2021. u 9,00 započeti će testiranje učenika koji su se prijavili za rad u šk.god. 2021. / 2022. Testiranje će biti u Strojarskoj i prometnoj školi Varaždin, a ulaz u zgradu je na kraju dvorišta između Strojarske i prometne i Elektrostrojarske škole. U dvorištu postoji i parking za 20-tak automobila, ali blizu je parking kod Varaždinskog groblja koji je puno veći. Testiranje će trajati ovisno o razredu između 60 i 90 minuta. Neki će učenici (pogotovu 2. , 3. i 4. razreda OŠ) možda biti gotovi i ranije pa molimo roditelje da već oko 9,45 budu spremni da ih pričekaju. Mentori(ce) Centra ove manje će čuvati dok ih Vi ne preuzmete. Za testiranje učenici trebaju ponijeti pribor za pisanje i crtanje, a kalkulatori su strogo zabranjeni. U nastavku pogledajte raspored po učionicama.

Na svakoj od učionica bit će izvješen raspored sjedenja u učionici. Sistem je kao za maturu tj. svaki je učenik sam u klupi. Glede maski za učenike odlučite sami, a ulazak roditelja u zgradu moguć je samo s maskama. Poželjno je da ujutro izmjerite temperaturu pa ako je veća od 36,2 javite mi . Svim učenicima preporučam da rješavaju do konca dopuštenog vremena jer brzina je u matematici bitna, ali prevelika može biti i kontraproduktivna.

Puno uspjeha u rješavanju izazovnih zadataka žele vam mentori(ce) Centra. Rezultati s popisom primljenih u Centar bit će na ovoj stranici najkasnije do srijede, 6.10.2021. , a raspored rada stavit ću na stranicu do 4.10.2021.

Voditelj Centra, Branko Topić