Bronca i pohvala u Japanu

Poštovan(e)i,

veliko mi je zadovoljstvo objaviti da je Emanuel Tukač osvojio brončanu medalju na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi u Japanu. Stella Čolo dobila je pohvalu.

Velika čestitka Emanuelu i Stelli, njihovim obiteljima i mentorima koji su s njima radili tijekom svih godina natjecanja. Posebno ističem Ratka Višaka pod čijim su se vodstvom posljednje dvije godine pripremali u našoj ”olimpijskoj grupi”.

Osim Emanuela brončane medalje osvojili su Namik Agić, Lara Semeš i Janko Bušelić, a Lovro Pazinović dobio je pohvalu. Svima želimo puno uspjeha u daljnjem školovanju na fakultetima, a Lari još srednjoškolskih medalja jer je tek završila 3. razred.

Posebna zahvalu kao i uvijek upućujemo našoj županiji koja svesrdno potpomaže rad Centra izvrsnosti za matematiku te najzaslužnijim za osnivanje Centara izvrsnosti dr Miroslavu Huđeku i njegovoj pomoćnici Sanji Herceg.

Ovime završava međunarodno najuspješnija godina našeg Centra u kojoj smo na natjecanjima osvojili jednu zlatnu i tri brončane medalje te jednu pohvalu.

B. Topić