Testiranje – 2.10.2021.

Poštovan(e)i,
malo kasnim, ali tek jučer smo dobili zeleno svijetlo od županije.
Testiranje za Centar izvrsnosti za matematiku održat će se 2.10.2021. u 9,00 sati u prostorima Strojarske i prometne škole Varaždin u zgradi koja se nalazi između Strojarske i Elektrostrojarske škole (Hallerova aleja 3a).
Organiziranog prijevoza za testiranje nema. Kad dolazite iz Optujske ulice prva mogućnost skretanja lijevo vodi vas u dvorište, a ulaz u zgradu je na kraju dvorišta desno. Na zidu uz ulaz vidjet ćete tablu Centar izvrsnosti za matematiku.U dvorištu možete i parkirati, a blizu je i parking kod groblja.Testiranje će se provesti na 1. i 2. katu sukladno epidemiološkim mjerama.
Maske su poželjne, ali nisu obvezatne jer će svaki učenik sjediti sam u klupi, a nastojat ćemo da učenici iz iste škole budu zajedno u učionici. Molim roditelje da što manje ulaze u zgradu, a za njih su maske obvezatne.
Djeca trebaju ponijeti pribor za pisanje i crtanje (trokut, ravnalo i za više razrede šestar).
Testove i papir za pomoćne račune dobit ćete na testiranju.
Planirani završetak testiranje je između 10 i 10,30 sati (razlika je od djeteta do djeteta, a naravno i od razreda do razreda). Molim roditelje da ih pričekaju već od 10 sati.
Mentori(ce) Centra pripazit će ih dok ne dođete.
Najkasnije u četvrtak, 30.09.2021. na www.centarizvrsnosti.com bit će objavljen raspored sjedenja po učionicama.
Nastava u Centru za osnovce započela bi 23.10.2021. Nadamo se da će biti u živo, ali lani smo isprobali online i to je bilo dosta dobro. Ove će godine biti i bolje jer smo svi puno iskusniji. Srednja škola započinje ranije, 2.10.2021., a raspored sati bit će na ovoj stranici do srijede, 29.09.2021.
Ponavljam da je naš cilj nastava u živo, a od 23.10.2021. bit će i organizirani prijevoz učenika na koji se mogu uključiti i srednjoškolci.
Mali je problem za 2. i 3. razred osnovne škole što im nastava traje 2 sata pa po njih roditelji moraju doći ranije.
Sve dvojbe i pitanja koja imate možete riješiti slanjem maila na [email protected] ili pozivom na moj GSM 091 518 9503.
Do viđenja u subotu
B. Topić (voditelj Centra)