Regionalno – imamo prvaka

U petak 21.05.2010. održano je regionalno natjecanje učenika IV. , V.  i VI. razreda u Prelogu.Sudjelovalo je 25 učenika iz naše županije.

Najuspješniji je bio učenik 5. razreda Josip Kelava sa 1. mjestom i testom riješenim 100%. Čestitke Josipu i njegovim mentoricama!

Velike čestitke zaslužuju i četvrtaši Adam Ban, Šimun Iličić, Josip Skender, Aleksandra Saša Božović,Lucija Stanko i Kevin Pokos koji su na testu postigli od 82% do 94% rješenosti. I Petar Mihin je bio tik do njih. Pred njima je sjajna matematička budućnost. Jednako velike čestitke i njihovim mentoricama!

U šestom razredu bijahu najzahtjevniji zadatci. Najuspješnije je od naših učenika riješila Anabela Ljubić kojoj su samo dva boda nedostajala do 1. mjesta. Uz bok njoj bila je i Mateja Križanić. Čestitke učenicama i mentoricama.

Svi ostali s više ili manje uspjeha branili su boje naše županije.

Svima njima želim da ih dosadašnji rezultati motiviraju na još više rada dogodine , a njima i mentorima čestitke jer sam dolazak na regionalno je već veliki uspjeh (oni su među 50 najboljih od 24000 učenika koji rade i uče u Regiji sjever).

Previše je škola i mentora uključeno u tih 25 učenika da bih svima ponaosob zahvalio pa zato još jednom veeeliko hvala svim učiteljima na izuzetnom radu, a ravnatelji(ca)ma i ostalim djelatnicima škola na suradnji u radu Centra izvrsnosti.

Sretan i ponosan na sve Vas, B. Topić

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)